“Går du ind for dyrevelfærd og bæredygtighed, skal du spise hjemmeavlede kaniner. Kaniner smager godt og deres kød er sundt. Tine Kortenbach har slagtekaniner i haven og har skrevet en bog, der skal hjælpe os med at avle kaniner til spisebordet. Hun elsker sine kaniner, passer godt på dem og giver dem en værdig afslutning på livet.”

Sådan starter Samvirkes begejstrede omtale af trenden med at blive selvforsynende med kaniner. Redaktionen på Samvirke valgte bevist at bringe et markant opslag som start på temaet om kaniner. Den var stærk kost, og den gav da også anledning til en del debat på Samvirkes hjemmeside om det faktum, at mange af os er blevet fremmedgjort over for vores mad og hvor den kommer fra.

Tema i Samirke sætter fokus på at blive selvforsynende med sundt og klimavenligt kød.
Ja, den er nuttet. SPIS DEN! Så provokerende var Samvirkes overskrift i den store omtale af Tine Kortenbach og den trend, som bogen URBAN FARMING KANINER har skabt.
Samvirke sætter fokus på selvforsyning med kaniner og den trend, som Tine Kortenbach har skabt
Samvirke sætter fokus på kaniner efter udgivelsen af Tine Kortenbachs banebrydende bog om selvforsyning med kaniner og urban farming. Her er forsiden med henvisningen “Nuttede opskrifter med kanin”.

Læs artiklen her, februar 2015.
Se Samvirkes 4 lækre opskrifter.